Onze therapeuten

Colonhydrotherapeut Fanny Cavalieri

Van jongs aan af ben ik al gefascineerd door vragen die te maken hebben met genezing, waardoor ik een opleiding in natuurgeneeskunde ben gaan volgen aan de Ecole Univers Dargere (in Frankrijk). Ik ben vooral geïnteresseerd in voeding, ontgifting en het nauwe verband tussen onze psycho-emotionele gezondheid en de toestand van onze darm. Na verschillende vasten en detoxen ontdekte ik de praktijk van Dr. Faye in Den Haag en heb ik een opleiding gedaan tot colonhyrotherapeut aan het Coventina Instituut.


Colonhydrotherapie is een echte passie van mij geworden, omdat ik ben gaan begrijpen wat voor enorme invloed een schone dikke darm heeft op onze gezondheid! Met veel plezier en enthousiasme werk ik nu in de praktijk en help ik patiënten om hun dikke darm te ontgiften.

Als je meer wilt weten over voeding, levensstijl en ontgiften, begeleid ik je graag tijdens je colonhydrotherapiesessie en beantwoord ik al je vragen over je gezondheid!

Omdat ik Frans-Russisch ben, zul je waarschijnlijk merken dat ik Nederlands met een accent spreek. Ik voel ik het meest op mijn gemak in het Engels of Frans, maar als het nodig is, kan ik me ook prima redden in het Nederlands en in het Russisch 😉

Colonhydrotherapeut Fanny Cavalieri​

Colonhydrotherapeut Nihad Charif

Met een warm welkom stel ik me voor: mijn naam is Nihad, en op mijn 31ste levensjaar ben ik vol enthousiasme begonnen aan mijn reis bij dokter Faye, waar ik nu een jaar werkzaam ben. Mijn toewijding aan mijn werk is met liefde en passie voor de zorg.


Van jongs af aan heb ik interesse gehad om anderen te helpen, hen te begeleiden naar een gezonder en gelukkiger leven. Het is mijn roeping om mensen te ondersteunen bij het overwinnen van hun uitdagingen, het verlichten van hun klachten, en een veilige ruimte te bieden waarin ze vrij hun emoties kunnen uiten.

Met elke patiënt die ik help, ervaar ik een diepe voldoening, wetende dat ik een positieve impact heb op hun welzijn en hen help om zich veilig en vertrouwd te voelen.

Colonhydrotherapeut Nihad Charif​

Open chat
Hoi👋, Hoe kunnen wij jou helpen?