Werkwijze

Wat kunt u verwachten bij een eerste consult?

We beginnen een eerste consult altijd met een anamnese, wat betekent dat we nauwkeurig vragen stellen en noteren wat uw klachten en symptomen zijn. Daarnaast maken we altijd een VegaCheck. Door het plaatsen van elektroden op het lichaam verkrijgen we een grafische uitdraai van de belangrijkste storingen in het lichaam, factoren voor stress en het energieniveau wordt bepaald. Daarna vindt eventueel een Vegatest plaats, een handmatige manier van diagnosticeren. Hiermee bepalen we nog iets nauwkeuriger de stoornis en de medicatie wordt getest. Daarna wordt er met u besproken wat er gevonden is en kunnen we een behandeladvies opstellen.

Ook verrichten we aanvullend lichamelijk onderzoek. Dit kan bijvoorbeeld een bloeddrukmeting zijn, een hart- en longonderzoek of een buikonderzoek. Eventueel is er nog laboratoriumonderzoek via bloed, urine of ontlasting nodig.

Bij een tweede (en volgende) consult(en) worden de resultaten en ervaringen van de behandeling besproken. Er vindt wederom een VegaCheck plaats en een VegaTest. We kijken naar de verbeteringen en of er wijzigingen in het behandelprogramma nodig zijn,  of vervolgen de therapie.


 

Onze therapieën

Een gezonde levensstijl en het verminderen van lichamelijke en psychische klachten: dat is het doel van natuurgeneeskunde.

Behandelovereenkomst

U kunt de behandelovereenkomst hier downloaden.

Alle behandelingen zijn op eigen risico.

Afspraak maken?

Maak een afspraak: bel tijdens het spreekuur op maandag t/m vrijdag van 09.30 uur tot 13.30 uur naar 070 225 2499

Open chat
Hoi👋, Hoe kunnen wij jou helpen?