Voetendetox

Begin van de Body Detox

Voetendetox

Het is onvermijdelijk dat we dagelijks blootstaan aan vervuiling van lucht, ons voedsel en chemicaliën. De Body Detox methode zorgt ervoor dat het lichaam het zelfregulerend vermogen weer in evenwicht brengt. Dit gebeurt door het lichaam te ontdoen van belastende zuren, gif- en afvalstoffen. Dit betekent dat door Body Detox lichaam en geest beter en efficiënter kunnen funktioneren en de kwaliteit van leven aanzienlijk wordt verhoogd.

Hoe gaat Body Detox in zijn werk?

Bij de Body Detox plaatst u de voeten in een speciaal voetbad. Dit apparaat produceert een magnetisch veld en door middel van elektrolyse slaan elektrisch geladen deeltjes op de huid. Er ontstaat een zuigeffect (osmotisch effect) door een afwisselend positief en negatief magnetisch veld te creëren. Afvalstoffen worden afgevoerd doordat zij zich binden aan ionen van de elektrolyse. De prikkels van het elektromagnetisch veld gaan door het hele lichaam en prikkelen en deblokkeren de organen, waardoor het energieniveau van de cellen wordt hersteld. De reden dat dit via de voeten optimaal kan werken, is dat hier veel reflexzones en meridiaanverbindingen bestaan. Uw lichaam kan zich nu ook beter en meer ontgiften. Tijdens de behandeling ziet u de kleur van het water veranderen door bepaalde stoffen uit het water die neerslaan, maar ook door de schadelijke stoffen en vrije radicalen (agressieve zuurstofmoleculen) die uit ons lichaam zijn vrijgekomen. Naarmate u meer gereinigd bent, kan de verkleuring van het water ook veranderen. Een behandeling met Body Detox duurt dertig minuten.

Wanneer kan Body Detox helpen?

De behandeling met Body Detox kan nuttig zijn voor patiënten die kampen met vermoeidheid, lusteloosheid, hoofdpijn, eczeemklachten of een slechte doorbloeding van de huid. Wanneer u graag gewicht wilt verliezen, is Body Detox ook een goede ondersteuning. Ontgiften (detoxen) en ontslakken zorgt voor een beter evenwicht in uw lichaam tijdens het afslankproces, waardoor u zich tijdens deze periode energiek en fit blijft voelen. De reiniging met Body Detox is zeer intensief, wat u kunt zien aan de vaak sterke verkleuring van het water. De kleur van het water kan per patiënt verschillen: het kan bijvoorbeeld zwart, rood, groen, bruin, wit en geel zijn. Body Detox wordt niet aangeraden voor mensen met een pacemaker, epilepsie, zwangerschap of patiënten die een orgaantransplantatie hebben ondergaan.

Eind van de Body Detox

Wat zijn de te verwachte resultaten van Body Detox?

Een intensieve reiniging met Body Detox geeft u de mogelijkheid het evenwicht in uw leven terug te brengen en vitaal te blijven. De organen functioneren beter en het lichaam kan zichzelf beter en meer ontgiften (auto-detoxificatie), wat ook een afslankproces sterk kan bevorderen. De behandeling is bovendien snel, doeltreffend en eenvoudig. Het bio-energetische veld van het lichaam wordt weer in evenwicht gebracht en het zelfregulerend vermogen wordt gestimuleerd. Vrije radicalen, die gezond weefsel aantasten en ziekten veroorzaken, worden afgevoerd. Het gevoel dat uw lichaam niet op kan tegen alledaagse situaties zal verdwijnen door Body Detox en u zult zich weer fit en energiek voelen. Uit onderzoek is gebleken dat het beste resultaat wordt behaald na acht tot tien behandelingen.

Body Detox gaat vaak samen met MRT om zo maximaal profijt uit de detox behandeling te halen.

Extra: avondbehandeling voor Body Detox of Hoge Darmspoeling 17.00-21.00 uur ⇒ zie tarieven.

 

Denkt u dat Body Detox kan helpen bij het bestrijden van uw klachten, dan bent u van harte welkom bij onze praktijk.

Overige behandelingen

Bij ons kunt u naast een hoge darmspoeling ook terecht voor andere detox-behandelingen, zoals voetendetoxlever- en galreinigingHijamah & cupping en Matrix Regeneratie Therapie.

Afspraak maken?

Maak een afspraak: bel tijdens het spreekuur op maandag t/m vrijdag van 09.30 uur tot 13.30 uur naar 070 225 2499

Open chat
Hoi👋, Hoe kunnen wij jou helpen?