Natuurgeneeskundige Praktijk

Reuma? Depressieve gevoelens of chronische ziekten?

MRT behandeling

Maak kennis met MRT Therapie. Het doel van de Matrix Regeneratie Therapie is ontstekingshaarden, afvalstoffen en andere giftige stoffen te verwijderen uit deze vloeistof-matrix.

Daarom zijn er door MRT goede resultaten te verwachten bij de volgende problemen:

4.8/5

Wij worden beoordeeld met een 4.8/5.0

MRT behandeling

Hoe gaat MRT in zijn werk?

Tijdens MRT ligt u ontspannen op uw buik. De behandeling middels MRT vindt plaats op drie niveaus. Ten eerste is er de petechiale zuigmassage. Door een pomp wordt een sterke onderdruk gecreëerd, waarmee het bloed in het losmazig bindweefsel gezogen wordt. Het afweersysteem verplaatst opgeslagen slakken en giften naar het lymfesysteem. Zo gaat uw immuunsysteem beter werken en blokkaden in de energiestroom worden opgeheven. Het tweede niveau wordt de bioresonantie-therapie genoemd. Het bioresonantie-apparaat blokkeert de energetische informatie van de slakken en toxines en stuurt alleen de harmonische trillingen terug naar de patiënt. Ook dit prikkelt het immuunsysteem sterk.

Tenslotte is er de gelijkstroom-behandeling. Tussen de rolelektrodes en een elektrode op de buik wordt zwakstroom van 1 Volt in het lichaam gebracht. De elektrische lading van het zieke weefsel wordt dan zogenaamd omgepoold. Dit is noodzakelijk voor een normale stofwisseling in het matrixgebied.

NIEUW: TRIPLE THERAPIE: MRT + DRY CUPPING + VOETENDETOX= POWER DETOX

Wanneer kan MRT helpen?

Het doel van de Matrix Regeneratie Therapie is ontstekingshaarden, afvalstoffen en andere giftige stoffen te verwijderen uit deze vloeistof-matrix. Daarom zijn er door MRT goede resultaten te verwachten bij de volgende problemen:

 • Allergieën
 • Primaire en secundaire chronische ziekten
 • Reuma
 • Verkramping van rugspieren
 • Myalgieen (spierkramp/spierpijn)
 • Degeneratieve ziekten (artrose, osteoporose, arteriosclerose en bindweefselziekten)
 • Whiplash
 • Immuunzwakte
 • Cellulitis
 • Sportblessures
 • Depressieve aandoeningen
 • Vergiftigingen uit ons milieu,
 • CARA
 • Virussen
 • De ondersteuning in de behandeling van kanker
 • Therapieresistente ziektebeelden van de traditionele geneeskunde

Vele klachten en aandoeningen die niet op een andere manier zijn op te lossen, kunnen met MRT sterk verminderen of verdwijnen. Resten van ziekteverwekkers en toxische stoffen zorgen voor verslakking in de matrix wat ons immuunsysteem belast. MRT zorgt ervoor dat dit grondsysteem schoon wordt en onze energie duidelijk toe neemt.

S. Habiboellah uit Den Haag
Read More
Ik heb bij dr. Faye een VegaTest laten doen. Deze gaf mij inzicht over mijn gesteldheid. Dr. Faye stelt je op je gemak en geeft goed advies. Ik heb de darmspoeling gedaan en ben hier zeer blij mee. Had vaak last van hoofdpijn en weinig energie. De hoofdpijn is drastisch verminderd en ik heb meer energie.
D. Lansman uit Den Haag
Read More
Ik heb al meerdere behandelingen gehad van dr. Faye en ervaar deze iedere keer weer als zeer aangenaam en ontspannen. De behandelingen helpen ook echt de pijnen te verminderen. Dr. Faye is erg bekwaam in haar vak, luistert goed naar jou als patiënt en speelt daar kundig op in.
Previous
Next
4.8/5

Wij worden beoordeeld met een 4.8/5.0

Wat zijn de verwachte resultaten van MRT?

Het is mogelijk dat bij chronisch zieke patiënten symptomen terugkomen van vroegere (oude) klachten. Dit is een duidelijk teken van het natuurlijke genezingsproces: de biologische klok wordt als het ware teruggedraaid en de ziekte wordt stukje bij beetje genezen. Omdat er bij MRT in feite drie verschillende therapieën worden gecombineerd, is het mogelijk om ook bij chronische ziekten een doorbraak in de genezing te bereiken. Door de matrix te regenereren, zult u zien dat uw lichaam weer op natuurlijke prikkels kan reageren, omdat de belastende stoffen afgevoerd zijn uit het lichaam. Bovendien kan MRT ook uitstekend werken in combinatie met andere natuurgeneeskundige therapieën, omdat de ontvankelijkheid daarvoor sterk kan toenemen.  

Het is onvermijdelijk dat we dagelijks blootstaan aan vervuiling van lucht, ons voedsel en chemicaliën. De Body Detox methode zorgt ervoor dat het lichaam het zelfregulerend vermogen weer in evenwicht brengt. Dit gebeurt door het lichaam te ontdoen van belastende zuren, gif- en afvalstoffen. Dit betekent dat door Body Detox lichaam en geest beter en efficiënter kunnen funktioneren en de kwaliteit van leven aanzienlijk wordt verhoogd.

Overige behandelingen

Bij ons kunt u naast een hoge darmspoeling ook terecht voor andere detox-behandelingen, zoals voetendetoxlever- en galreinigingHijamah & cupping en Matrix Regeneratie Therapie.

Afspraak maken?

Maak een afspraak: bel tijdens het spreekuur op maandag t/m vrijdag van 09.30 uur tot 10.00 uur naar 070 225 2499 

U kunt via de mail een vraag stellen.

U kunt ons het beste via Whatsapp of e-mail contacteren om een afspraak maken. Tijdens het spreekuur dagelijks van 09.30 tot 13.30 uur kunt u ons ook telefonisch bereiken. Bij geen gehoor gelieve een e-mail of WhatsApp bericht sturen.

Whatsapp nummer 06-18246130.

Alle berichten en e-mails worden binnen 24 uur beantwoord.

Open chat
Hoi👋, Hoe kunnen wij jou helpen?