Detox

Detox

Met een detox reinigen en ontgiften we uw lichaam van binnenuit. In onze praktijk in Den Haag gebruiken we diverse detoxmethoden om gifstoffen en afvalstoffen uit het lichaam te verwijderen en zo psychische en lichamelijke klachten aanzienlijk te verminderen of te verhelpen.

Ontgiften van het lichaam

Ons lichaam wordt nu, veel meer dan vroeger, op een bepaalde manier verontreinigd. Dit komt omdat de verontreiniging van zowel ons milieu als onze voeding steeds meer toeneemt. Vanzelfsprekend is het essentieel dat we in deze tijd ons lichaam moeten detoxen (ontgiften). In ons bloed en ons lichaamsvet zijn veel van de chemische stoffen die om ons heen geproduceerd worden, terug te vinden. Dit kan voor veel gezondheidsklachten zorgen. Detoxen kan een probaat middel zijn tegen heftige, maar ook lichtere aandoeningen.

Detox: diverse methoden

Diverse organen in ons lichaam, zoals de nieren, darmen, lever, long, huid en lymfen nemen het natuurlijke detoxen voor hun rekening. De verontreinigingsbronnen die ons lichaam kunnen beschadigen zijn zo groot in getal, dat deze organen de taak van het detoxen niet meer kunnen klaarspelen. Er zijn toxines in onze omgeving: luchtvervuiling, doucheproducten, crèmes, uit het voedsel, vanuit het lichaam zelf, uit farmaceutische middelen en uit de darmen. In onze praktijk gebruiken we verschillende methoden om te detoxen; Colon Hydrotherapie, Cupping, Voetendetox en lever- en galreiniging.

Voor wie is detoxen geschikt?

Diverse aandoeningen en ziekten kunnen hun oorsprong vinden in de verontreiniging van ons lichaam. Zo kunnen bijvoorbeeld overgewicht, voortdurende ontstekingen, moeheid, dementie, huidaandoeningen, kanker en suikerziekte hieraan te wijten zijn. Lichaamsverontreiniging is nauwelijks te voorkomen in onze moderne tijd. Van een gsm, pc, magnetron of tv denkt men misschien geen last te kunnen hebben, toch veroorzaken ze veel elektromagnetische spanning. Let ook op de zogenaamde E-nummers in levensmiddelen en pesticiden op groente en fruit. Als u geplaagd wordt door bovenstaande aandoeningen en ziekten, of bijvoorbeeld buikpijn, migraine, spierklachten, CVS of klachten m.b.t. de weerstand, dan kan detoxen van uw lichaam een adequaat middel zijn.

De positieve gevolgen van detoxen

De verontreiniging van ons lichaam is op een aantal manieren door uzelf in de hand te houden. Echter door een verbeterd eetpatroon raakt het lichaam al snel veel toxines kwijt. Onbespoten groenten en fruit eten, voldoende mineraalarm water drinken en het beperkt gebruik van suiker, alcohol en geraffineerde koolhydraten dragen daar zeker toe bij. Verzorgingsproducten zoals douchegels, dag- en nachtcrèmes kunnen ook een bron van verontreiniging zijn. U zult merken dat na het detoxen van het lichaam in onze praktijk, u zich zowel fysiek als mentaal een stuk beter voelt. U ontwikkelt uzelf beter en u bent meer ontspannen. Tegelijkertijd is uw energieniveau hoger. Uw stofwisseling werkt efficiënter en u heeft minder snel last van overgewicht. Een bijkomend effect is dat veel patiënten na het detoxen zich een betere Lifestyle aanmeten.

Overige behandelingen

Bij ons kunt u naast een hoge darmspoeling ook terecht voor andere detox-behandelingen, zoals voetendetoxlever- en galreinigingHijamah & cupping en Matrix Regeneratie Therapie.

Afspraak maken?

Maak een afspraak: bel tijdens het spreekuur op maandag t/m vrijdag van 09.30 uur tot 13.30 uur naar 070 225 2499

Open chat
Hoi👋, Hoe kunnen wij jou helpen?